Komercialni oglasi in paketi oglaševanja

 1. Za objavo komercialnega oglasa ali oglaševanje s paketi na www.MojSvet.info se mora naročnik strinjati s temi pravili in pogoji oglaševanja, ki se lahko občasno posodobijo in spremenijo.
 2. Za objavo komercialnega oglasa ali oglaševanje s paketi mora naročnik izpolniti poseben obrazec na www.MojSvet.info ali podrobnosti poslati na e-mail info.mojsvet@gmai.com.
 3. Z oddajo izpolnjenega obrazca se naročnik hkrati vpiše na listo za brezplačne eNovice.
 4. Naročnik se zavezuje, da bo v objavo na www.Mojsvet.info posredoval zgolj tista besedila, fotografije in drugo vsebino, za katere ima ustrezne avtorske pravice ali dovoljenja.
 5. Naročnik v zvezi s tem www.MojSvet.info ter upravljavca strani promoTour, Črtomir Rosić s.p. odvezuje vsakršne odgovornosti za morebitne kršitve avtorskih pravic ter v celoti prevzema odgovornost za morebitno škodo, ki bi zaradi tega nastala.
 6. Naročnik se strinja, da lahko www.MojSvet.info za potrebe navedbe vira uporabi ˝naziv uporabnika˝.
 7. Naročnik se obvezuje, da v objavo za komercialne oglase na www.MojSvet.info ne bo posredoval vsebin v imenu koga drugega brez njegovega soglasja.
 8. Spletni portal MojSvet.info si pridržuje pravico, da posredovano vsebino naročnika ne objavi, če presodi, da bi njegove objave lahko škodovale ugledu spletnega portala ali vsebinsko in tematsko ne sodi na MojSvet.info.
 9. Komercialni oglasi in paketi oglaševanja se zaračunavajo po ceniku, objavljenem na tej povezavi.
 10. Rok za oddajo komercialnega oglasa je najmanj 5 delovnih dni pred objavo.
 11. Vsi komercialni oglasi na www.MojSvet.info se objavijo za obdobje največ 14 dni, razen če se naročnik in upravljavec www.MojSvet.info, podjetje promoTour, Črtomir Rosić s.p. ne dogovorita drugače.
 12. Vsi komercialni paketi oglaševanja na www.MojSvet.info vsebujejo oglaševanje za obdobje 1 leta.
 13. Oglaševanje preko prikaznega okna (pop-up) se naročuje na določeno obdobje po dogovoru z naročnikom in ni vezano na število klikov.
 14. Po poteku obdobja oglaševanja, naročnik lahko komercialni oglas ali paket oglaševanja podaljša za novo obdobje.
 15. Pri ponovnem podaljšanju komercialnih paketov oglaševanja Basic, Standard in Premium je naročnik upravičen do določenega popusta.
 16. Če je potrebno se pred objavo oglasne akcije naročnik in www.MojSvet.info oziroma upravljavec strani, podjetje promoTour, Črtomir Rosić s.p. dogovorita o podrobnostih.
 17. Vsak poznejši preklic oglasne akcije upravljavec strani zaračuna odškodnino v višini 30 % od predvidene cene naročene oglasne akcije.
 18. Rok plačila naročene oglasne akcije je 8 dni po izdaji računa, ki se izda po objavi na spletnem portalu www.MojSvet.info.

Splošni pogoji

 1. Kopiranje in uporaba kateregakoli dela strani www.MojSvet.info vključno z vsemi podatki in vsebinami, ki jih posredujejo naročniki, niso dovoljeni brez vnaprejšnjega pisnega dovoljenja upravljavca strani, podjetja promoTour, Črtomir Rosić s.p.
 2. Upravljavec strani www.MojSvet.info ne odgovarja za kakršnokoli posredno ali neposredno škodo (vključno z morebitnim izgubljenim ali pričakovanim dobičkom, izgube dobrega imena, izgube poslov, izgube podatkov, računalniške napake ali napačnega delovanja oziroma drugih škodnih dogodkov), ki bi nastala zaradi prekinitve dostopa, neobjave oziroma izbrisa vsebine ali napak v delovanju spletne strani, kot tudi ne jamči za uspešnost uporabe spletnih strani www.MojSvet.info.
 3. Vsebina in funkcionalnost spletnih strani www.MojSvet.info sta ponujeni ˝takšni, kot sta˝, brez kakršnihkoli drugih jamstev.
 4. Upravljavec strani www.MojSvet.info si pridržuje pravico, da bo spreminjal funkcionalnost spletnega portala in uporabniške izkušnje, kar lahko povzroči premik vsebine oziroma to, kako jo drugi uporabniki najdejo.
 5. Upravljavec strani www.MojSvet.info si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni ta ˝Pravila in pogoje uporabe˝, brez vnaprejšnje najave.
 6. Vsaka uporaba sistema www.MojSvet.info po spremembi teh Pravil pomeni soglasje s spremembami.

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@mojsvet.info.