Se ubadate s težavo, da stranke ne poznajo vaše turistične ponudbe?

Oglaševanje je eden od najpomembnejših delov poslovanja in internet (splet) ima danes pred tradicionalnimi oglaševalskimi mediji vrsto prednosti (interaktivnost medija, doseganje ciljnih skupin in hitra odzivnost). Z nenehnim tehnološkim razvojem in nenehno dostopnostjo, spletno oglaševanje dejansko ponuja številne možnosti in priložnosti. Izrazite prednosti spletnega oglaševanja so tudi v tem, da omogoča visoko stopnjo prilagodljivosti in nenehne dosegljivosti. Na spletnem portalu MojSvet.Info nudimo celovito ponudbo (svetovanje, načrtovanje, izvedbo) spletne predstavitve, pri tem pa dajemo velik poudarek na inovativnost in cenovno ugodne pakete, ki lahko rešijo vašo težavo.

Vam je že kdo ponudil celovito oglaševanje turistične ponudbe?

S konceptom oglaševanja 365/24 in to povsem brezplačno na MojSvet.Info lahko samo pridobite, saj so objave v paketih promocije na spletnem portalu dosegljive vse dni v letu in to ves dan. Naše oglasne akcije so optimizirane na spletne iskalnike (SEO – Search Engine Optimizations) in podprte s ključnimi besedami (keywords).

Izkoristite priložnost predstavite svojo turistično ponudbo že za 150 €.

Zakaj oglaševati na spletnem portalu MojSvet.info?

Spletni portal MojSvet.Info uvrščajo med zanimive spletne portale z velikim potencialom, saj opisuje razne znamenitosti, ki jih drugi portali ne zajemajo. V kratkem času je s svojimi objavami in opisi znamenitosti, postal eden bolj iskanih in cenjenih ter zanesljivih spletnih portalov v regiji. To dokazujejo dobri odzivi z obiskom, ter dejstvo, da so ga mnogi preprosto sprejeli za svojega. Znanje, sposobnost, inovativnost in zagnanost, ki jih premoremo, nam omogočajo, da smo pri svojem delu zanesljivi in hitri.

Pravila in pogoji oglaševanja na MojSvet.Info
 1. Na spletnem portalu MojSvet.Info izvajamo promocijo turistične ponudbe.
 2. Za objavo turistične ponudbe na MojSvet.info se mora naročnik strinjati s temi pravili in pogoji oglaševanja, ki se lahko občasno posodobijo in spremenijo.
 3. Za objavo turistične ponudbe mora naročnik izpolniti poseben obrazec na MojSvet.info ali podrobnosti poslati na e-mail info@mojsvet.info.
 4. Z oddajo izpolnjenega obrazca se naročnik hkrati vpiše na listo za brezplačne eNovice.
 5. Naročnik se zavezuje, da bo v objavo na Mojsvet.info posredoval zgolj tista besedila, fotografije in drugo vsebino, za katere ima ustrezne avtorske pravice ali dovoljenja.
 6. Naročnik v zvezi s tem MojSvet.info ter upravljavca strani promoTour, Črtomir Rosić s.p. odvezuje vsakršne odgovornosti za morebitne kršitve avtorskih pravic ter v celoti prevzema odgovornost za morebitno škodo, ki bi zaradi tega nastala.
 7. Naročnik se strinja, da lahko MojSvet.info za potrebe navedbe vira uporabi ˝naziv uporabnika˝.
 8. Naročnik se obvezuje, da za objavo na MojSvet.info ne bo posredoval vsebin v imenu koga drugega brez njegovega soglasja.
 9. Spletni portal MojSvet.info si pridržuje pravico, da posredovano vsebino naročnika ne objavi, če presodi, da bi njegove objave lahko škodovale ugledu spletnega portala ali vsebinsko in tematsko ne sodi na MojSvet.info.
 10. Objava in promocija turistične ponudbe se zaračunava po ceni 150 €.
 11. Vse objave in promocija turistične ponudbe na MojSvet.info se objavi za trajno obdobje, razen če se naročnik in upravljavec www.MojSvet.info, podjetje promoTour, Črtomir Rosić s.p. ne dogovorita drugače.
 12. Oglaševanje preko prikaznega okna (pop-up) se naročuje na določeno obdobje po dogovoru z naročnikom in ni vezano na število klikov.
 13. Po poteku obdobja oglaševanja preko prikaznega okna (pop-up), naročnik lahko oglaševanje podaljša za novo obdobje, pri tem pa je upravičen do 10% popusta.
 14. Če je potrebno se pred objavo oglasne akcije naročnik in MojSvet.info oziroma upravljavec strani, podjetje promoTour, Črtomir Rosić s.p. dogovorita o podrobnostih.
 15. Vsak poznejši preklic oglasne akcije upravljavec strani zaračuna odškodnino v višini 30 % od cene naročene oglasne akcije.
 16. Rok plačila naročene oglasne akcije je 8 dni po izdaji računa, ki se izda po objavi na spletnem portalu MojSvet.info.

Splošni pogoji

 1. Kopiranje in uporaba kateregakoli dela strani MojSvet.info vključno z vsemi podatki in vsebinami, ki jih posredujejo naročniki, niso dovoljeni brez vnaprejšnjega pisnega dovoljenja upravljavca strani, podjetja promoTour, Črtomir Rosić s.p.
 2. Upravljavec strani MojSvet.info ne odgovarja za kakršnokoli posredno ali neposredno škodo (vključno z morebitnim izgubljenim ali pričakovanim dobičkom, izgube dobrega imena, izgube poslov, izgube podatkov, računalniške napake ali napačnega delovanja oziroma drugih škodnih dogodkov), ki bi nastala zaradi prekinitve dostopa do zakupljenega strežnika, neobjave oziroma izbrisa vsebine ali napak v delovanju spletne strani.
 3. Vsebina in funkcionalnost spletnih strani MojSvet.info sta ponujeni ˝takšni, kot sta˝, brez kakršnihkoli drugih jamstev.
 4. Upravljavec strani MojSvet.info si pridržuje pravico, da bo spreminjal funkcionalnost spletnega portala in uporabniške izkušnje, kar lahko povzroči premik vsebine oziroma to, kako jo drugi uporabniki najdejo.
 5. Upravljavec strani MojSvet.info si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni ta ˝Pravila in pogoje uporabe˝, brez vnaprejšnje najave.
 6. Vsaka uporaba sistema MojSvet.info po spremembi teh Pravil pomeni soglasje s spremembami.

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@mojsvet.info.