Imate premalo strank ali slabo prodajo? Se ubadate s težavo, da vas stranke ne poznajo?

Oglaševanje je eden od najpomembnejših delov poslovanja in internet (splet) ima danes pred tradicionalnimi oglaševalskimi mediji vrsto prednosti (interaktivnost medija, doseganje ciljnih skupin in hitra odzivnost). Z nenehnim tehnološkim razvojem in nenehno dostopnostjo, spletno oglaševanje dejansko ponuja številne možnosti in priložnosti. Izrazite prednosti spletnega oglaševanja so tudi v tem, da omogoča visoko stopnjo prilagodljivosti in nenehne dosegljivosti. Na spletnem portalu MojSvet.Info nudimo celovito ponudbo (svetovanje, načrtovanje, izvedbo) spletne predstavitve, pri tem pa dajemo velik poudarek na inovativnost in cenovno ugodne pakete, ki lahko rešijo vašo težavo.

Vam je že kdo ponudil brezplačno oglaševanje vaše dejavnosti?

S konceptom oglaševanja 365/24 in to povsem brezplačno na MojSvet.Info lahko samo pridobite, saj so objave v paketih promocije na spletnem portalu dosegljive vse dni v letu in to ves dan. Naše oglasne akcije so optimizirane na spletne iskalnike (SEO – Search Engine Optimizations) in podprte s ključnimi besedami (keywords). Pakete je po 1 letu oz. obdobju oglasne akcije možno podaljšati, pri tem pa ponujamo tudi do 20% popusta.

Oglejte si pakete oglaševanja in izkoristite ugodne cene

Paketi oglaševanja
Zakaj oglaševati na spletnem portalu MojSvet.info?

Spletni portal MojSvet.Info uvrščajo med zanimive spletne portale z velikim potencialom, saj opisuje razne znamenitosti, ki jih drugi portali ne zajemajo. V kratkem času je s svojimi objavami in opisi znamenitosti, postal eden bolj iskanih in cenjenih ter zanesljivih spletnih portalov v regiji. To dokazujejo dobri odzivi z obiskom, ter dejstvo, da so ga mnogi preprosto sprejeli za svojega. Znanje, sposobnost, inovativnost in zagnanost, ki jih premoremo, nam omogočajo, da smo pri svojem delu zanesljivi in hitri.

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@mojsvet.info.