Obiskali ste spletni portal MojSvet.Info za popotnike in v objavah se boste lahko na sodoben način sprehodili po zanimivih in skrivnostnih krajih, spoznavali njihovo zgodovino in kulturne znamenitosti ter kulinarične posebnosti. S portalom ˝MojSvet.Info˝ želimo približati zanimive kraje za čudovita družinska in romantična popotniška doživetja. Skratka, spoznali boste majhen delček sveta, ki je vsekakor vreden vašega obiska ali aktivnega preživljanja prostega časa.

Poslanstvo

Osnovna naloga spletnega portala MojSvet.Info je omogočiti popotnikom kvalitetne informacije o znamenitostih in bogati kulturni dediščini znanih in manj znanih krajev, kar uresničujemo z rednimi in aktualnimi objavami, ki so podkrepljene s slikovnim materialom ter multimedijo.

Vizija

Želimo ustvariti obsežen popotniški spletni portal, kar dosegamo samostojno in s krepitvijo dolgoročnih povezav in sodelovanjem z določenimi akterji na področju turizma v opisanih krajih.

Vrednote

Znanje, sposobnost, inovativnost in zagnanost, ki jih premoremo, nam omogočajo, da smo pri svojem delu zanesljivi in hitri. Naš cilj je biti temeljit pri odkrivanju novih in zanimivih krajev, kar dosegamo z nenehnim raziskovanjem. Pri tem se poskušamo spoprijeti z vsakršnimi izzivi, ne glede na velikost in zahtevnost projekta in s fleksibilnimi rešitvami znamo upravičiti pričakovanja tako obiskovalcev portala kakor tudi vseh s katerimi sodelujemo. Pri tem gradimo dobre medsebojne odnose, ki so temelj za spoštljiv odnos do vseh, s katerimi sodelujemo. Šele z dobrimi in odprtimi medčloveškimi odnosi je mogoče uspešnost združevati z temeljnim poslanstvom spletnega portala.

Pogoji uporabe

Vsa vsebina na portalu je avtorsko delo in izključno naša last oz. last ekipe portala, razen če je pri tem označen drugi vir. Besedila oziroma opisi so avtorski in so plod našega nenehnega izobraževanja ter spoznavanja, ob njih pa so navedeni viri in literatura.

Nobeno gradivo, del gradiva, slikovni ali filmski izrez iz te spletne strani ni dovoljeno dajati ali posojati tretjim osebam, ga postaviti na katerokoli drugo lokacijo na internetu ali intranetu ali komercialno izkoriščati brez pisnega dovoljenja urednika.

Urednik portala

promo_tour_logo_190
Črtomir ROSIĆ s.p.
Wilhelmova ulica 5
SI – 2250 Ptuj, Slovenia
E-mail: info@mojsvet.info

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@mojsvet.info.