Durmitorski bungalovi, udobje v objemu Durmitorja

Durmitorski bungalovi, udobje v objemu Durmitorja

Vsak popotnik se po napornem dnevu želi dobro sprostiti in odpočiti ter se tako pripraviti na podvige v naslednjem dnevu. Pri tem si želi predvsem mirno in udobno namestitev. Po kratkem potovanju in obiskovanju znamenitosti Durmitorja sem iskal namestitev, ki bi bila dovolj blizu večini znamenitosti, z ugodno ceno in neko posebno ponudbo. Med iskanjem po internetu so se mi takoj prikupili ˝Durmitorski bungalovi˝, ki se nahajajo v Narodnem parku Durmitor, samo 1 km od centra Žabljaka. Ponujajo udobno namestitev v času vašega bivanja in posebno doživetje, kar dokazujejo s tremi zvezdicami kakovosti (podeljene s strani turistične zveze).

durmitorski bungalovi

Bungalovi so grajeni v tradicionalnem lokalnem stilu v kombinaciji kamna in lesa, ki se že stoletja uporabljata kot osnovni material za gradnjo na tem območju. Imajo svoje ograjeno dvorišče na katerem so otroška igrala, kaminska peč z žarom in odprto kurišče za kotel. Med tem ko boste pripravljali posebno pogostitev na žaru ali ob kuhi golaža za vaše prijatelje, se bodo lahko vaši otroci prosto igrali in uživali. Na posebnem ločenem parkirišču ob bungalovih je oskrbljeno tudi za vaše avtomobile, kjer je prostora za vse obiskovalce.

durmitorski bungalovi

Nadvse prikupni bungalovi skupne tlorisne površine 45 m2 obsegajo dnevno sobo, kuhinjo z jedilnim kotom, kopalnico s sanitarijami in dve udobni spalnici na podstrešju. Med njimi je ena dvoposteljna, druga pa z zakonsko posteljo. Pred vhodom se nahaja mala ograjena terasa z mizo in stoli, na kateri boste lahko uživali v prvi jutranji kavici. V bungalov se lahko udobno namesti 4-5 oseb v celotnem naselju petih (5) bungalovov pa 20-25 oseb. Opremljeni so z udobnimi posteljami in pohištvom, ki se lepo prilega notranjem ambientu. Kuhinja je opremljena z vsemi potrebnimi aparati (štedilnik, hladilnik, pečica), s tem pa bo priprava hrane enostavna kot doma.

durmitorski bungalovi

V primeru nabave potrebnih živil, se v bližini (100m) nahaja trgovina z vso potrebno robo. V bližini je tudi restavracija, kjer se lahko pustite razvajati lokalnim kulinaričnim specialitetam. Vsi prostori v bungalovih omogočajo sproščen odmor po daljšem pohodu ali smučanju. Podjetju ˝Durmitorski bungalovi˝ upravlja prijazna, mlada družina z jasno vizijo in željo po uspehu in moram priznati, da je prvi stik z njimi bil zelo prijeten. Med pogovorom smo spoznali njihovo bogato ponudbo in pripravljenost za organizacijo dodatnih storitev. Tako organizirajo tudi izlete do kanjona reke Tara ter bližnje okoliške vrhove Durmitorja, ki ob splavarjenju po že omenjeni reki Tari predstavljajo nepozabna doživetja. ˝Durmitorski bungalovi˝ s svojo lokacijo predstavljajo odlično izhodišče za odkrivanje neizmernih lepot Narodnega parka Durmitor, ki je pod zaščito UNESCO.

Durmitorski bungalovi
Taušanović Živko
Tmajevci bb, 84220 Žabljak – Crna Gora
T: +382 (0)68/ 618-130
T: +382 (0)67/ 613-470
E: zile.t@t-com.me
W: http://www.durmitorski-bungalovi.com/

Durmitorski bungalovi

nalaganje map - prosimo počakajte ...

Durmitorski bungalovi 43.163272, 19.140517 Durmitorski bungalovi, udobje v objemu Durmitorja Durmitorski bungalovi, ki se nahajajo v Narodnem parku Durmitor, samo 1 km od centra Žabljaka, ponujajo udobno namestitev v času vašega bivanja in posebno doživetje, kar dokazujejo s tremi zvezdicami kakovosti. Podrobnosti...

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@mojsvet.info.