Apartmaji Marković, s pogledom na Kotor

Apartmaji Marković, s pogledom na Kotor

Apartmaji Marković se že vrsto let ukvarjajo s turistično ponudbo in storitvami nastavitev, domači pa so nadvse prijazni in ustrežljivi. Nahajajo se na najbolj atraktivni lokaciji, skoraj ob sami obali Kotorskega zaliva. Morje je od apartmajev oddaljeno kakšnih 50 metrov, v neposredni bližini kakšnih 70 metrov pa sta dobro založena manjša trgovina in odlična restavracija z domačimi specialitetami. Čudovito srednjeveško pomorsko mesto Kotor je od njih oddaljeno le dva kilometra. Apartmaji so lepo urejeni in opremljeni s:

  • TV-jem,
  • WiFi internetom,
  • klimo,
  • kopalnico s sanitarijami,
  • kuhinjo in
  • balkonom s prečudovitim pogledom na morje in skoraj celoten Kotorski zaliv.

Apartmaji imajo na voljo svoj parkirni prostor in veliko dvorišče z bujnim zelenjem in lepo urejenimi cvetnimi gredami. Cene so zelo dostopne in odvisne od termina bivanja oz. sezone. Transfer s Tivatskega letališča uredijo brezplačno.

Apartmani Marković
Djuro Marković, Muo 117, 85330 Kotor, Črna Gora
T: +382 69 525 008
T: +382 32 336 171
E: djuro.m@t-com.me

Apartmaji Marković, Kotor

nalaganje map - prosimo počakajte ...

Apartmaji Marković, Kotor 42.434797, 18.756151 Apartmaji Marković, s pogledom na Kotor Apartmaji Marković se že vrsto let ukvarjajo s turistično ponudbo in storitvami nastavitev, nahajajo se na najbolj atraktivni lokaciji, skoraj ob sami obali Kotorskega zaliva. Podrobnosti...

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@mojsvet.info.