Apartmaji Ljiljana s pogledom na Trogir in Split

Apartmaji Ljiljana s pogledom na Trogir in Split

Apartmaji Gjeldum se nahajajo v naselju Arbanija na otoku Čiovo v srednji Dalmaciji in je le 3,5 km oddaljena od središča zgodovinskega mesta Trogir. Otok je pri Trogirju z mostičkom povezan s kopnim, za povezavo pa skrbi tudi redna linija majhne potniške ladje, ki naselje Arbanija povezuje s centrom Trogirja in Splita. Najbližja in lepo urejena prodnata in betonska plaža je od apartmajev oddaljena le 50 metrov, v neposredni bližini vzdolž celotne obale pa se nahaja še več lepo urejenih plaž z bogato gostinsko in drugo turistično ponudbo. Apartmaji Gjeldum se nahajajo v mirnem okolju, na zadnjem dvorišču ob borovem gozdu pa je dozidana majhna hišica oz. letna kuhinja s kaminom in plinsko pečjo. Letno kuhinjo lahko gostje uporabljajo za pripravo piknikov in druženje. Dvorišče pred apartmajsko hišo ima 3-4 parkirna mesta, če je potrebno pa gostje lahko koristijo tudi javna parkirna mesta ob obali. Hiša ima tri apartmaje: A7+1, A4 in A2+2.

apartmaji gjeldum

Apartma A7 +1 se razprostira v pritličju in prvem nadstropju. V njem je na razpolago približno 85m2 komfortnega prostora v treh sobah s skupno sedmimi (7) ležišči in z možnostjo dodatnega ležišča. Dnevni prostor z dodatnim raztegljivim kavčem je kombiniran s kuhinjo. Apartma ima veliko pokrito teraso (20m2) s pogledom na čudovito morje Kaštelanskega zaliva. Na terasi je nameščena velika miza s šestimi (6) stoli, zraven za hišo pa apartmaju pripada še vrt (35m2) na katerem je prav tako velika miza s šestimi (6) stoli in veliko dodatnega prostora. Vrt je v celoti ograjen z ograjo in steno ter je nadvse primeren za igro majhnih otrok. Gostje imajo na razpolago v celoti opremljeno kopalnico in dodatno stranišče. Apartma ima vgrajeno klimatsko napravo v dnevnem prostoru in dodatno na hodniku za hlajenje ostalih prostorov. Poleg osnovne opreme je v njem še pralni stroj, likalnik z likalno desko, sesalec, pomivalni stroj, mikrovalovna pečica, grelnik vode (bojler), SAT TV, CD.

Apartma A4 se nahaja v drugem nadstropju apartmajske hiše, v njem pa je na razpolago približno 45 m2, dve dvoposteljni sobi z zakonsko posteljo in dnevnim prostorom s kuhinjo ter sanitarijami. Z balkona (10m2) na katerem je nameščena miza in štirje (4) stoli, je čudovit pogled na morje Kaštelanskega zaliva, Split in Trogir. Apartma je dodatno opremljen s klimatsko napravo, pralnim strojem, mikrovalovno pečica in SAT TV.

Apartma A2 +2 se prav tako nahaja v drugem nadstropju v njem pa je na razpolago približno 40m2 prostora. V dvoposteljni sobi z zakonsko posteljo je dodatno ležišče z raztegljivim kavčem. V dnevnem prostoru s kuhinjo je nameščen še eno dodatno ležišče z raztegljivim kavčem. Tudi s tega balkona (10m2) na katerem je nameščena miza in štirje (4) stoli, je čudovit pogled na morje Kaštelanskega zaliva, Split in Trogir. Apartma je dodatno opremljen s klimatsko napravo, pralnim strojem, SAT TV in DVD/MP3/divix-om.

Cene so zelo dostopne ter seveda odvisne od sezone, števila dni najema in števila gostov. Pri najemu apartmajev za daljše obdobje so za redne goste, last minute ponudbo in ponudbo izven sezone vedno možni popusti. Razen v sredini glavne sezone ni posebnih omejitev pri najemu števila dni, prav tako pa izven sezone ni omejitev glede izbire poljubnega dneva prihoda in odhoda. Dogovor o najemu apartmajev poteka neposredno z lastniki, s katerimi je vedno mogoče doseči ugoden dogovor. Pri njih lahko vedno prosite za dodatne informacije in tudi fotografije apartmajev. Sami lastniki ne živijo v apartmajski hiši, vendar če je to potrebno, so vedno na voljo v zelo kratkem času.

Apartments Ljiljana
Ljiljana Gjeldum
Cesta Domovinske zahvalnosti 16, 21224 Arbanija, Trogir, Hrvaška
T: +385 91 688 5010
T: +385 91 430 5934
E: gjeldum1@gmail.com
W: http://www.apartmentsljiljana.com/

Apartments Ljiljana, Trogir

nalaganje map - prosimo počakajte ...

Apartments Ljiljana, Trogir 43.513136, 16.295768 Apartmaji Ljiljana s pogledom na Trogir in Split Apartmaji Gjeldum se nahajajo v naselju Arbanija na otoku Čiovo v srednji Dalmaciji in je le 3,5 km oddaljena od središča zgodovinskega mesta Trogir. Podrobnosti...

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@mojsvet.info.